01

01


UUSIMMAT KUULUMISET

Täältä löydät Henrin uran uusimmat kuulumiset ja uutiset suoraan kartingmaailman huipulta. Julkaisemme erilaisia juttuja koskien erilaisia ajankohtaisia uutisia, kisatuloksia, tietoa tekniikasta sekä mainintoja erilaisista yhteistyökuvioista ja sponsoreista. Luvassa on myös kertomuksia radalta ja sen varrelta, sekä tietysti kisamatkoilta.

Kisaraportti SM Ralli, Kouvola

Kouvolan SM-ralli oli kauden kuudes ja viimeinen. Valmistautuminen ralliin ei mennyt odotusten mukaisesti, kun viikko ennen kilpailua testeissä Henri ja Mika kokivat ensimmäisen kunnollisen ulosajon yhdessä. Auto meni siihen kuntoon, että siitä ei enään kilpailukykyistä kalustoa tehdä.

10 lokakuun, 2022

Kilpailut

Kisaraportti SM Ralli, 2022 Mikkeli

Mikkelin SM-Ralli oli kauden viides, ja toiseksi viimeinen. Sääskilahti & Rampanen kaksikko lähti Mikkeliin uusimaan Seinäjoen voittoaan.

29 elokuun, 2022

Kilpailut

Kisaraportti SM Ralli, 2022 Seinäjoki

Seinäjoen SM Ralliin Henri oli saanut jo hieman ajokokemusta soralle ja tavoite oli ajaa maaliin hyvää vauhtia ylläpitäen.

20 kesäkuun, 2022

Kilpailut

Kisaraportti SM Ralli, 2022 Turku

Nuorten SM-sarjan kauden kolmas ralli käytiin turussa. Henri ja Mika lähtivät hakemaan kilpailusta kokemusta sorateiltä.

16 toukokuun, 2022

Kilpailut

Kisaraportti SM Ralli 2022, Kuopio

Kuopioon kaksikko Sääskilahti & Rampanen lähtivät hyvällä valmistautumisella, ja tavoitteena oli päästä maaliin hyvää vauhtia ylläpitäen.

8 maaliskuun, 2022

Kilpailut

Kisaraportti SM Ralli 2022, Riihimäki

Riihimäen SM-ralli oli Henrin uran ensimmäinen SM-ralli. Nuortenluokassa kilpaileva 17-vuotias autourheilija ajoi debyytissään peräti 3EK pohja-aikaa. Kuitenkin kakkospätkän pieni penkkakosketus maksoi kalliita sekunteja, ja lopputuloksena oli Nuorten SM-luokan toinen sija.

6 helmikuun, 2022

Kilpailut

Formula-4 debyyttikisan tunnelmia Ahveniston radalta

Viikonloppuna ajettiin vauhdikas ratakilpailu Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa. Kilpailu oli erityinen etenkin siinä mielessä, että se toimi samalla Henrille debyyttikisana suuremmalla F4-luokan autolla

15 kesäkuun, 2021

Kilpailut

Formuloiden debyyttikausi ajetaan Rubintor Racing tiimissä

Talven läpi käytyjen neuvotteluiden jälkeen voimme iloksemme ilmoittaa, että Henri pääsee aloittamaan debyyttinsä formulan ratissa uuden tiimin voimin.

4 huhtikuun, 2021

Kilpailut

Aloitamme yhteistyön O.K. Auton kanssa

24 maaliskuun, 2021

Sponsorit

Henri ajaa kauden 2020 Parolinin tehdastiimissä

Henri on solminut merkittävän sopimuksen ja tulee tämän myötä ajamaan kaudella 2020 arvostetussa Parolin racing kart srl -tehdastiimissä.

20 helmikuun, 2020

Auto

Ensi vuoden yritystilaisuudet Karting Centerissä varataan nyt

Tilaisuudet ajetaan Endurance-tyyppisinä juokkuekilpailuina, jotka sopivat hienosti niin yrityksille kuin kaveriporukoillekin

10 joulukuun, 2019

Sponsorit

Etsimme tukijoita vuodelle 2020

Haemme tällä hetkellä rahoitusta erityisesti Henrin tehdastiimin toiminnan turvaamiseksi.

1 joulukuun, 2019

Sponsorit

Yhteenveto Italian Final Cupista

Kauden viimeinen kisa ajettiin Italian Adriassa. Kilpailu sujui lähtökohtiin nähden hyvin. Pre-finaalissa päästiin maaliin sijalla 12, joka tarkoitti lähtöruutua 23 finaaliin.

17 marraskuun, 2019

Kilpailut

Kauden 2019 viimeinen kisa edessä

Kyseessä WSK Final Cup, joka ajetaan Italian Adriassa. Tieto siitä, että pääsemme tänne ajamaan tuli maanantaina ja lähtö Helsinkiin oli maanantai iltana.

23 syyskuun, 2019

Kilpailut

Kisaraportti Kartingin MM-kisoista

Kartingin MM-kisat ajettiin tänä vuonna Kauhavan Power Parkissa. PowerParkin ulkorata ja miljöö tarjosivat loistavat puitteet MM-kisojen järjestämiselle.

23 syyskuun, 2019

Kilpailut

Copyright © 2021 HENRI SÄÄSKILAHTI