01

01


Kisaraportti SM Ralli, 2022 Mikkeli

Mikkelin SM-Ralli oli kauden viides, ja toiseksi viimeinen. Sääskilahti & Rampanen kaksikko lähti Mikkeliin uusimaan Seinäjoen voittoaan.

Mikkelin SM-Ralli oli muista Nuorten SM-sarjan ralleista poiketen yksipäiväinen. Lauantai piti sisällään yhteensä 7 erikoiskoetta ja 103EK-kilometriä. Ensimmäisellä pätkällä pojat ottivat hieman liian varovaisesti, ja kärkeen eroa tuli peräti 17sekuntia. Toisella erikoiskokeella vastattiin heti Ojalan pohja-aikaan 7sekunnilla. Ensimmäiseen huoltoon tullessa kaksikko oli kilpailun toisena. Kolmannella erikoiskokeella Ojala ajoi taas pohja-ajan, ja ero kärkeen kasvoi. Periksi ei kuitenkaan kaksikko antanut vaan ajoivat täysiä loppuun asti kirjaten yhteensä 3EK pohja-aikaa. Tällä kertaa Sääskilahti & Rampanen jäivät kuitenkin toiseksi.

Kuljettajan kommentit:

”Nopeimmilla pätkillä tulee liikaa pataan, koitetaan keksiä miten niillä voisi parantaa. Virheet kun jättää pois niin muualla menee hyvin. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä fiilis jäi kisasta ja omasta tekemisestä.”’

Haluaisitko tukea Henrin uraa kohti suurempia kilpailuja?

Kilpaileminen huipputasolla autourheilussa vaatii paljon.  Jos haluaisit tukea Henrin uraa, tai jos sinulla on jokin erityinen idea, jossa Henri ja taustatiimi voisivat tehdä yhteistyötä kanssasi, niin kerro se meille.

Kysy rohkeasti mainostamisesta ja muista yhteistyökuvioista lisää yhteys -sivulla olevan yhteydenottolomakkeen avulla. Voit myös lukea aiheesta lisää Yhteistyössä -sivulta.

Copyright © 2021 HENRI SÄÄSKILAHTI