01

01


KISARAPORTIT

Kisaraportti SM Ralli, Kouvola

Kouvolan SM-ralli oli kauden kuudes ja viimeinen. Valmistautuminen ralliin ei mennyt odotusten mukaisesti, kun viikko ennen kilpailua testeissä Henri ja Mika kokivat ensimmäisen kunnollisen ulosajon yhdessä. Auto meni siihen kuntoon, että siitä ei enään kilpailukykyistä kalustoa tehdä.

Lue lisää

Kisaraportti SM Ralli, 2022 Mikkeli

Mikkelin SM-Ralli oli kauden viides, ja toiseksi viimeinen. Sääskilahti & Rampanen kaksikko lähti Mikkeliin uusimaan Seinäjoen voittoaan.

Lue lisää

Kisaraportti SM Ralli, 2022 Seinäjoki

Seinäjoen SM Ralliin Henri oli saanut jo hieman ajokokemusta soralle ja tavoite oli ajaa maaliin hyvää vauhtia ylläpitäen.

Lue lisää

Kisaraportti SM Ralli, 2022 Turku

Nuorten SM-sarjan kauden kolmas ralli käytiin turussa. Henri ja Mika lähtivät hakemaan kilpailusta kokemusta sorateiltä.

Lue lisää

Kisaraportti SM Ralli 2022, Kuopio

Kuopioon kaksikko Sääskilahti & Rampanen lähtivät hyvällä valmistautumisella, ja tavoitteena oli päästä maaliin hyvää vauhtia ylläpitäen.

Lue lisää

Kisaraportti SM Ralli 2022, Riihimäki

Riihimäen SM-ralli oli Henrin uran ensimmäinen SM-ralli. Nuortenluokassa kilpaileva 17-vuotias autourheilija ajoi debyytissään peräti 3EK pohja-aikaa. Kuitenkin kakkospätkän pieni penkkakosketus maksoi kalliita sekunteja, ja lopputuloksena oli Nuorten SM-luokan toinen sija.

Lue lisää

Formula-4 debyyttikisan tunnelmia Ahveniston radalta

Viikonloppuna ajettiin vauhdikas ratakilpailu Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa. Kilpailu oli erityinen etenkin siinä mielessä, että se toimi samalla Henrille debyyttikisana suuremmalla F4-luokan autolla

Lue lisää

Formuloiden debyyttikausi ajetaan Rubintor Racing tiimissä

Talven läpi käytyjen neuvotteluiden jälkeen voimme iloksemme ilmoittaa, että Henri pääsee aloittamaan debyyttinsä formulan ratissa uuden tiimin voimin.

Lue lisää

Yhteenveto Italian Final Cupista

Kauden viimeinen kisa ajettiin Italian Adriassa. Kilpailu sujui lähtökohtiin nähden hyvin. Pre-finaalissa päästiin maaliin sijalla 12, joka tarkoitti lähtöruutua 23 finaaliin.

Lue lisää

Kauden 2019 viimeinen kisa edessä

Kyseessä WSK Final Cup, joka ajetaan Italian Adriassa. Tieto siitä, että pääsemme tänne ajamaan tuli maanantaina ja lähtö Helsinkiin oli maanantai iltana.

Lue lisää

Kisaraportti Kartingin MM-kisoista

Kartingin MM-kisat ajettiin tänä vuonna Kauhavan Power Parkissa. PowerParkin ulkorata ja miljöö tarjosivat loistavat puitteet MM-kisojen järjestämiselle.

Lue lisää

Copyright © 2021 HENRI SÄÄSKILAHTI