01

01


Kisaraportti SM Ralli, Kouvola

Kouvolan SM-ralli oli kauden kuudes ja viimeinen. Valmistautuminen ralliin ei mennyt odotusten mukaisesti, kun viikko ennen kilpailua testeissä Henri ja Mika kokivat ensimmäisen kunnollisen ulosajon yhdessä. Auto meni siihen kuntoon, että siitä ei enään kilpailukykyistä kalustoa tehdä. Onneksi markkinoilta löytyi suunnilleen samanlainen auto, jonka parissa vietettiin suurin osa kilpailuviikosta, sitä muokatessa omanlaiseksi ja testatessa.

Kouvolan osakilpailu oli sarjan mestarin ja mitalistien kannalta ratkaiseva. Vuorossa oli 7Erikoiskoetta ja melkein 100EK-kilometriä. Kilpailu meni kaksikon osalta hyvin, mutta aivan ei mestaruuteen ylletty tänä vuonna. Viimeisen pätkän pohja-aika varmisti kilpailun toisen sijan, mutta mestaruuskamppailussa sijoituttiin tällä kertaa pronssille. Erot olivat kuitenkin pieniä, sillä Nuorten SM-sarjan top3 olivat kahden pisteen sisällä toisistaan, joka teki siitä luokan historian tiukimman.

Kuljettajan kommentit:

”Aivan ei tällä kertaa riittänyt mestaruuteen, mutta tähän voidaan olla tyytyväisiä ensimmäiseltä kaudelta rallissa. Ensikaudelle jäi lisää nälkää taistella mestaruudesta. Nyt keskitytäänkin ensikauden valmistautumiseen mm. nuottitreenien parissa. Mahdollisesta kaluston päivityksestä infotaan myöhemmin. Tässä kohtaa onkin hyvä kiittää suuresti kaikki yhteistyökumppaneita, taustajoukkoja ja kartturi Mikaa kuluneesta kaudesta! Yhdessä meillä on mahdollisuus tehdä hyvää jälkeä tulevaisuudessakin.”

Haluaisitko tukea Henrin uraa kohti suurempia kilpailuja?

Kilpaileminen huipputasolla autourheilussa vaatii paljon.  Jos haluaisit tukea Henrin uraa, tai jos sinulla on jokin erityinen idea, jossa Henri ja taustatiimi voisivat tehdä yhteistyötä kanssasi, niin kerro se meille.

Kysy rohkeasti mainostamisesta ja muista yhteistyökuvioista lisää yhteys -sivulla olevan yhteydenottolomakkeen avulla. Voit myös lukea aiheesta lisää Yhteistyössä -sivulta.

Copyright © 2021 HENRI SÄÄSKILAHTI