01

01


Kisaraportti SM Ralli, 2022 Seinäjoki

Seinäjoen SM Ralliin Henri oli saanut jo hieman ajokokemusta soralle ja tavoite oli ajaa maaliin hyvää vauhtia ylläpitäen.

Perjantaina vuorossa oli kaksi erikoiskoetta, ja lauantaina kuusi. Perjantain ajoa haittasi ilmaan leijailevaksi jäävä hiekkapöly, joka oli tietenkin sama kaikille.

Perjantain jälkeen Sääskilahti & Rampanen oli kilpailussa neljäntenä. Lauantaille pojille jäi paljon kirittävää. Lauantaina keli oli täysin erilainen, vettä satoi kaatamalla lähes koko päivän. Henrin rauhallinen ajotyyli kuitenkin sopi hyvin märälle kelille, ja ennen viimeistä erikoiskoetta kaksikko oli noussut jo kilpailussa toiseksi 5 sekuntia kärkeä perässä.

Viimeisellä erikoiskokeella kaksikko onnistui kirimään eron kiinni, ja Sääskilahti & Rampanen kaksikko voittivat lopulta 3 sekunnilla.

Kuljettajan kommentit:

”Nälkä kasvaa syödessä, vitospätkän pohja-aika ja tiukkeneva kamppailu toi lisää nälkää ja lopulta saatiin kirittyä perjantaina menetetyt sekunnit ja voittohan sieltä tuli kolmella sekunnilla. Erittäin hyvä fiilis avata SM-voittotili tässäkin lajissa!”

Haluaisitko tukea Henrin uraa kohti suurempia kilpailuja?

Kilpaileminen huipputasolla autourheilussa vaatii paljon.  Jos haluaisit tukea Henrin uraa, tai jos sinulla on jokin erityinen idea, jossa Henri ja taustatiimi voisivat tehdä yhteistyötä kanssasi, niin kerro se meille.

Kysy rohkeasti mainostamisesta ja muista yhteistyökuvioista lisää yhteys -sivulla olevan yhteydenottolomakkeen avulla. Voit myös lukea aiheesta lisää Yhteistyössä -sivulta.

Copyright © 2021 HENRI SÄÄSKILAHTI