01

01


Kisaraportti SM Ralli 2022, Kuopio

Kuopioon kaksikko Sääskilahti & Rampanen lähtivät hyvällä valmistautumisella, ja tavoitteena oli päästä maaliin hyvää vauhtia ylläpitäen.

Perjantaina vuorossa oli kaksi erikoiskoetta iltahämärässä. Ekalle EK:lle kaksikko kirjautti heti pohja-ajan, toisella EK:lla pito oli huomattavasti parempaa ja sitä ei osattu vielä hyödyntää. Lauantaina vuorossa oli pitkä päivä ja rutkasti kilometrejä. Henri ja Mika lähtivät ottamaan toisella pätkällä menetettyä aikaa kiinni.

Lauantain ensimmäinen pätkä oli päivän pisin, peräti 34 kilometriä. Pätkän vikan väliajan jälkeen kuitenkin auton iskari antautui ja meni poikki. Siihen asti kaksikko tuli hyvää kyytiä ja olikin viimeiseen väliaikaan ajamassa 8 sekunnin pohja-aikaa. Iskarin katkeamisen jälkeen oli mahdotonta jatkaa ja Sääskilahti yhdessä Rampasen kanssa joutui keskeyttämään.

Autosta hajosi mutkassa vasen iskunvaimennin

Kuljettajan kommentit:

”Harmillisesti jouduttiin keskeyttämään vasemman etuiskarin mentyä poikki. Ei näille voi mitään, tämä on moottoriurheilua. Positiivisena kuitenkin se, että vauhti oli jälleen kärjen luokkaa.”

Haluaisitko tukea Henrin uraa kohti suurempia kilpailuja?

Kilpaileminen huipputasolla autourheilussa vaatii paljon. Jos haluaisit tukea Henrin uraa, tai jos sinulla on jokin erityinen idea, jossa Henri ja taustatiimi voisivat tehdä yhteistyötä kanssasi, niin kerro se meille.

Kysy rohkeasti mainostamisesta ja muista yhteistyökuvioista lisää yhteys -sivulla olevan yhteydenottolomakkeen avulla. Voit myös lukea aiheesta lisää Yhteistyössä -sivulta.

Copyright © 2021 HENRI SÄÄSKILAHTI