01

01


Kisaraportti SM Ralli, 2022 Turku

Nuorten SM-sarjan kauden kolmas ralli käytiin turussa. Henri ja Mika lähtivät hakemaan kilpailusta kokemusta sorateiltä.

Ralliin lähdettiin ilman komeusta sorateiltä ja uudella alustalla. Ensimmäisillä pätkillä kaksikko jäi paljon kärjestä, mutta päivän mittaan ajaminen kuitenkin parani kokoajan, ja loppupäivästä kaksikko pääsikin aivan kärjen tuntumaan. Lopullinen sijoitus rallissa oli neljäs.

Kuljettajan kommentit:

”Turun ralliin lähdettiin ilman yhtään kilometriä soralta ja se näyttäytyi alkupäivän vauhdissa. Syynä siihen oli, että autoon ei löydetty tarvittavia osia ajoissa testaamisen mahdollistamiseksi. Päivän aikana tapahtui paljon kehitystä, ja loppupäivästä ajettiinkin jo kärjen tuntumassa. Tavoitteena oli hakea kokemusta soralta ja uudesta alustasta, ja siinä onnistuttiin.”

Haluaisitko tukea Henrin uraa kohti suurempia kilpailuja?

Kilpaileminen huipputasolla autourheilussa vaatii paljon.  Jos haluaisit tukea Henrin uraa, tai jos sinulla on jokin erityinen idea, jossa Henri ja taustatiimi voisivat tehdä yhteistyötä kanssasi, niin kerro se meille.

Kysy rohkeasti mainostamisesta ja muista yhteistyökuvioista lisää yhteys -sivulla olevan yhteydenottolomakkeen avulla. Voit myös lukea aiheesta lisää Yhteistyössä -sivulta.

Copyright © 2021 HENRI SÄÄSKILAHTI