01

01


Kisaraportti SM Ralli 2022, Riihimäki

Riihimäen SM-ralli oli Henrin uran ensimmäinen SM-ralli. Nuortenluokassa kilpaileva 17-vuotias autourheilija ajoi debyytissään peräti 3EK pohja-aikaa. Kuitenkin kakkospätkän pieni penkkakosketus maksoi kalliita sekunteja, ja lopputuloksena oli Nuorten SM-luokan toinen sija.

Henrin kommentit kisasta

”Hyvin saatiin startattua SM-sarja käyntiin podium sijoituksella. Valitettavasti penkassa käynti toisella pätkällä maksoi meille liikaa sekunteja, eikä voittoon ollut mahdollisuuksia. Kokemuksen puutteen johdosta illan hämärässä vauhtia puuttuu vielä, ei ole luottoa vetää samaa vauhtia kuin valoisaan.”

Yksi vasen mutka meinasi päästä yllättämään

Kausi jatkuu 4-5.3 Kuopion SM Rallin merkeissä. Sitä ennen on tarkoituksena on ajaa hieman testiä ja jokunen harjoituskilpailu.

Haluaisitko tukea Henrin uraa kohti suurempia kilpailuja?

Kilpaileminen huipputasolla autourheilussa vaatii paljon. Jos haluaisit tukea Henrin uraa, tai jos sinulla on jokin erityinen idea, jossa Henri ja taustatiimi voisivat tehdä yhteistyötä kanssasi, niin kerro se meille.

Kysy rohkeasti mainostamisesta ja muista yhteistyökuvioista lisää yhteys -sivulla olevan yhteydenottolomakkeen avulla. Voit myös lukea aiheesta lisää Yhteistyössä -sivulta.

Copyright © 2021 HENRI SÄÄSKILAHTI