01

01


Formuloiden debyyttikausi ajetaan Rubintor Racing tiimissä

Talven läpi käytyjen neuvotteluiden jälkeen voimme iloksemme ilmoittaa, että Henri pääsee aloittamaan debyyttinsä formulan ratissa uuden tiimin voimin. Tiiminä toimii Rubintor Racing, joka aloittaa toimintansa F4-sarjassa kaudelle 2021.

Tiimin mekaanikkona ja ajovalmentajana toimii erittäin kokenut kaveri, joka on itse ajanut eri formulaluokkia. Ajouransa jälkeen mekaanikkokokemustakin on tullut rutkasti ulkomailta sekä Suomesta. Osa-aikaisena ajovalmentajana toimii Salmenaution Jesse, jolta löytyy rutkasti kokemusta kilpailemisesta. Kausi ei siis jää ainakaan taustajoukkojen kokemuksesta tai osaamisesta kiinni.

Sarjana tällä kaudella on Formula Academy Finland sarja, joka toimii hyvänä ponnahduslautana nuorille kuljettajille kohti ammattilais-autourheilu-uraa. Odotukset ovat korkealla ja tavoitteena on voittaa Suomen mestaruus Formula 4 luokassa.

Jäämme innolla odottamaan, että päästään kehittämään autoa ja omaa toimintaa heti ensimmäisistä testeistä lähtien.

Formula Academy Finland sarja toimii hyvänä ponnahduslautana nuorille kuljettajille kohti ammattilais-autourheilu-uraa

Haluaisitko tukea Henrin uraa kohti suurempia kilpailuja?

Kilpaileminen huipputasolla autourheilussa vaatii paljon. Jos haluaisit tukea Henrin uraa, tai jos sinulla on jokin erityinen idea, jossa Henri ja taustatiimi voisivat tehdä yhteistyötä kanssasi, niin kerro se meille. Kysy rohkeasti mainostamisesta ja muista yhteistyökuvioista lisää yhteys -sivulla olevan yhteydenottolomakkeen avulla. Voit myös lukea aiheesta lisää Yhteistyössä -sivulta.

Copyright © 2021 HENRI SÄÄSKILAHTI