01

01


Aloitamme yhteistyön O.K. Auton kanssa

Meillä on loistavia uutisia kerrottavana, sillä olemme päässeet yhteistyösopimukseen O.K Auton kanssa vuodelle 2021. Kävimme alkuvuodesta O.K Auton toimitusjohtajana toimivan Harri Lätin kanssa neuvotteluita mahdollisista yhteistyökuvioista, minkä pohjalta yhteistyökuvio alkoi pikku hiljaa hahmottua.

Syntyneellä yhteistyösopimuksella on suuri merkitys Henrin uran kannalta, sillä ilman ulkopuolista tukea, autourheilussa kilpaileminen huipputasolla olisi käytännössä lähes mahdotonta. Tästä syystä olemme erittäin onnellisia syntyneen sopimuksen johdosta ja lähetämme suuren kiitoksen O.K Autolle!

O.K Auton toimitusjohtaja Harri Lätti ja Henri Sääskilahti O.K Auton sisätiloissa

O.K Auton toiminnassa korostuu asiakaslähtöisyys ja asiakkaan tarpeet

Toyota -merkkisten autojen jälleenmyyntiin keskittyneen perheyrityksen päätoimipaikkana toimii Jyväskylä, minkä lisäksi O.K Autolla on tällä hetkellä erilliset myyntipisteet kuudessa eri kaupungissa. Nämä ovat Jyväskylä, Joensuu, Jämsä, Iisalmi, Kouvola ja Äänekoski.

Automyynnin lisäksi jokaiselta toimipisteeltä löytyy myös auton huolto ja sijaisautot. Useilta toimipisteiltä löytyy myös korikorjaamo, sekä Jyväskylästä, Kouvolasta ja Joensuusta maalaamo. Voit tutustua paremmin O.K Auton toimintaan ja autovalikoimaan yrityksen verkkosivuilta osoitteessa okauto.fi

Haluaisitko tukea Henrin uraa kohti suurempia kilpailuja?

Kilpaileminen huipputasolla autourheilussa vaatii paljon. Jos haluaisit tukea Henrin uraa, tai jos sinulla on jokin erityinen idea, jossa Henri ja taustatiimi voisivat tehdä yhteistyötä kanssasi, niin kerro se meille.

Kysy rohkeasti mainostamisesta ja muista yhteistyökuvioista lisää yhteys -sivulla olevan yhteydenottolomakkeen avulla. Voit myös lukea aiheesta lisää Yhteistyössä -sivulta.

Copyright © 2021 HENRI SÄÄSKILAHTI